Sistem de profile Salamander StreamLine 76

Seria Salamander StreamLine are dimensiunile tocului de 76 mm si ale cercevelei de 82 mm cu un design deosebit in pas cu noile tendinte.

Profilul este produs in Germania fiind incadrat in clasa A ( grosimea peretilor exterior de 3 mm ). Profilele sunt rotunjite, conferind un aer elegant si exclusivist.

Sticla folosita este Saint Gobain. Se pot folosi doua foi de geam cu grosimea vitajului de 24 mm sau trei foi de geam (tripan) cu grosimea vitrajului de 40mm.

Ferestrele sunt disponibile atat pe culoarea alba, cat sip e cele imitatie de lemn- stejar auriu, venghe, nuc si mahon. Deasemenea la cerere putem livra orice alta culoare din paletarul RAL. Avand propria noastra fabrica de infoliere putem face acest lucru intr-un termen foarte scurt.

 • 76 mm latime toc
 •  82 mm latime cercevea
 •  Profilele sunt rotunjite
 •  Profile 5 camere, clasa A produse exclusive in Germania
 •  Bagheta de geam rotunjita
 •  Posibilitatea unui vitraj tripan de 40 mm
   2 garnituri (interior-exterior)
streamline-76

Sistem de profile Salamander BluEvolution 92

Pentru a satisface cele mai noi cerinte in domeniul constructiilor, Salamander vine cu o noua propunere care combina tehnologiile moderne și designul pragmatic creind o nouă generație de ferestre high-end.

Sistemul de profil optimizat cu 6 camere si adâncimea de montaj de 92 de mm ofera rezultate de o eficienta termica remarcabile, facand din Salamander bluEvolution 92 cea mai buna alegere in cazul proiectelor din prezent gandite pentru a satisface exigentele termice ale viitorului asa cum sunt constructiile in cazul caselor pasive. In cele mai dezvoltate state ale lumii exista o tendință clară spre constructiile de case pasive, casa pasiva va fi un standard energie în viitorul apropiat.

O casă pasivă nu necesită nici un sistem de încălzire activă si prin urmare solicită cele mai înalte standarde de izolare termica si etanșeitate la aer. Pentru a elimina nevoia de un sistem de încălzire activ, este nevoie de o optimizare perfecta a ferestrelor, in plus față de izolarea termică, in acest context este nevoie de o valoare a indicelui de transmisie solara foarte bun ceea ce face din ferestrele Far Est care folosesc sistemul de profil Salamander bluEvolution 92 alegerea perfecta.

Recunoasterea calitatii bluEvolution 92 a fost facuta si de cel mai renumit institut german pentru testarea si evaluarea capacitatii de utilizare a produselor pentru constructii IFT Rosenheim, care a eliberat pentru Salamander Industrie Produkte GmbH unul dintre producatorii europeni lideri in domeniul profilelor PVC pentru tamplarie, certificatul de casă pasivă pentru sistemul acesta de profile. Pe baza acestui certificat, capacitatea de casă pasivă poate fi implementată cu foarte puține măsuri suplimentare, practic acest profil poate fi imbinat cu orice material destinat constructiilor care îndeplinește cerințele ISO 10077-1, fapt ce ofera arhitecților și urbaniștilor o mare libertate de planificare.

 •  Profile cu 6 camere, clasa A (pereti exterior de minim 3 mm), produse exclusiv in Germania;
 •  92 mm latime pentru tocul si cerceveaua de fereastra;
 •  126 mm latime pentru cerceveaua de usa cu deschidere exterioara. latimea foarte mare a profilelor va permite fabricarea unor dimensiuni mari de ferestre fara risc de deformare;
 •  Profilele sunt armate cu otel zincat de 1,5 mm in cercevea si de 2 mm rectangular in toc;
 •  Bagheta de geam rotunjita pentru un design inovator – sticla tripan de 52 mm;
 •  3 garnituri (interior-exterior) pentru o etansiezare perfecta.