Termopane Veka Softline 82

SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii usor rotunjite.

Cu sistemul SOFTLINE 82 se pot realiza toate tipurile de ferestre, inclusiv culisante in plan paralel. Sistemul este complet si contine toata gama de profile auxiliare.

Din punct de vedere static, pot fi realizate in conditii de garantie ferestre oscilobatante intr-un singur canat cu o suprafata maxima de 2,25 m2(cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,4 ml) pentru ferestrele albe si cu o suprafata maxima de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml si Hmax = 2,4ml) pentru ferestrele color.

Coeficientul remarcabil de izolare termica, de pana la Uw = 0,67 W/m2K, poate fi obtinut in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit. Astfel, sistemul SOFTLINE 82 indeplineste standardul de eficienta implicit caselor pasive.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL „Clasa A” si corespunde normativului european SR EN 12608 – clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 52 mm, in functie de bagheta utilizata.

Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.

Termopane Veka Softline 70

Avantajele folositii de termopane Veka Softline 70 cu 5 camere constau in multitudinea de posibilitati de configurare prin intermediul unei game deosebit de cuprinzatoare de profile. Suprafetele sunt netede, usor de intretinut. Alt avantaj este faltul inclinat in rame pentru directionarea imbunatatita a apei si facilitarea curatarii. Optional, poti alege garnituri coextrudate pentru un finisaj rational. Un alt argument foarte important este ca sunt ecologice, deci reciclabile.

  • Adancime constructiva: 70 mm / garnitura de contact
  • Numar camere: 5 camere, clasa A
  • Izolare termica: Uf = 1,3 W/m2K (Armare standard)
  • Doua garnituri de etansare, cu posibilitatea de inlocuire a lor in timp, in caz de uzare
  • Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5 (VDI 2719)
  • Protectie Antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3 (DIN V ENV 1627)
  • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055)
  • Posibilitate montare atat geam termopan (24mm) cat si tripan (36mm) in diverse variante