TERMOPANE VEKA


Solicita oferta de pret

Oferim cea mai potrivita solutie pentru orice proiect.

Adancime profil de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite. 

Adancime profil de 70 mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul EFFECTLINE are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.

Adancime profil de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii usor rotunjite. 

Profile VEKA pentru orice tip de proiect

Super oferta numai in luna Martie 

25% REDUCERE

Solicita oferta

Ce mai astepti, solicita oferta si beneficiaza de cel mai bun sistem de usi si ferestre pentru casa ta

Am fost orientata catre Rehau dar am cerut informatii si despre profilele VEKA, tin sa cred ca am luat decizia corecta, profilele sunt de calitate iar costul a fost mai mic in comparatie cu Rehau.

David Claudia

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul termopaneieftine.com

Romdav A&D SRL -  0723.323.452 - contact@termopaneieftine.com

Softline 70

Effectline

Softline 82

preturi de fabica

reducere 15% 25% la toate profilele

transport gratuit in Bucuresti

garantie 10 ani

montaj rapid cu echipe calificate

VEKA a avut o preocupare constantă în ceea ce privește reducerea impactului pe care produsele și serviciile sale îl au asupra mediului.

Acest principiu a fost luat în considerare în toate etapele vieții unei ferestre: de la procesul de fabricare și alegerea materiei prime, până la eficiența energetică a unei case cu ferestre din profile de calitate si reciclarea, revalorificarea ferestrelor și ușilor vechi. Aceste activități sunt susținute și promovate de peste 15 ani.

Ferestre, usi, sisteme de umbrire sau accesorii, orice fereastra de tip termopan sau tripan realizata din soluții VEKA reprezinta o investitie sigura in calitate germana de clasa A.

Site creat si promovat de AgentSEO

Fix the following errors:
Hide